Visits 361693

Sastanak lokalnih obrazovnih koordinatora

Sastanak lokalnih obrazovnih koordinatora 1

U četvrtak 08. februara 2018. godine održan je drugi sastanak projektnog tima sa lokalnim obrazovnim koordinatorima koji su angažovani u okviru dvogodišnjeg projekta “Podrška obrazovanju socijalno deprivirane dece i mladih u Srbiji” koji Ekumenska humanitarna organizacija realizuje uz finansijsku podršku organizacije Brot für die Welt iz Nemačke.

Tokom sastanka razmenjena su iskustva i istaknuti izazovi tokom dosadašnjeg sprovođenja projektom predviđene podrške i praćenja stepena integracije identifikovane dece i mladih u školski sistem.

Sastanak lokalnih obrazovnih koordinatora 2

Cilj ovog projekta je da se poboljšaju šanse i uspeh u obrazovanju socijalno deprivirane dece i mladih (dece i mladih iz siromašnih porodica i onih koji pripadaju posebno ranjivim kategorijama poput pripadnika romske manjine ili dece i mladih sa invaliditetom i/ili sa smetnjama u razvoju). Projekat se sprovodi u 10 lokalnih zajednica širom Srbije: Bač (Selenča), Alibunar (Ilandža), Opovo, Kruševac (Gornji Stepoš), Kraljevo, Bor, Knjaževac, Mionica, Raška i Lebane (Bosnjace).

Oznake: Brot für die Welt

FaLang translation system by Faboba

Partneri