Visits 370408

SASTANAK LOKALNIH OBRAZOVNIH KOORDINATORA

U sredu 13. februara 2019. godine održan je sastanak projektnog tima sa lokalnim obrazovnim koordinatorima koji su angažovani u okviru dvogodišnjeg projekta “Podrška obrazovanju socijalno deprivirane dece i mladih u Srbiji” koji Ekumenska humanitarna organizacija realizuje uz finansijsku podršku organizacije Brot für die Welt iz Nemačke.

01

 

Tokom sastanka razmenjena su iskustva i istaknuti izazovi tokom dosadašnjeg sprovođenja projektom predviđene podrške i praćenja stepena integracije identifikovane dece i mladih u školski sistem. Bilo je reči i o budućem projektnom ciklusu pa su razmatrane osnovne smernice rada u narednom periodu.

Cilj ovog projekta je da se poboljšaju šanse i uspeh u obrazovanju socijalno deprivirane dece i mladih (dece i mladih iz siromašnih porodica i onih koji pripadaju posebno ranjivim kategorijama poput pripadnika romske manjine ili dece i mladih sa invaliditetom i/ili sa smetnjama u razvoju). Projekat se sprovodi u sledećim lokalnim zajednicama širom Srbije: Bač (Selenča), Opovo, Kruševac (Gornji Stepoš), Kraljevo, Bor, Knjaževac, Mionica, Raška i Lebane (Bošnjace).

02

Oznake: Brot für die Welt

FaLang translation system by Faboba

Partneri