Visits 370792

Aktuelne aktivnosti za decu uključenu u život i/ili rad na ulici

IMG 20190409 1535412

Kako imamo u vidu da je slobodno vreme, vreme kada sve što smo naučili i svi uticaji kojima smo svakodnevno izloženi, oblikatori naših izbora, kroz kreativne i edukativne radionice, nastojimo da osvestimo mogućnosti izbora aktivnosti koje doprinose razvoju. Sport, disciplina, uvažavanje jesu motivi koji oblikuje naš rad na terenu. Biti deo sistema- školskog, biti deo društva u celini je ono što težimo da ostvarimo. 

 U skladu sa gore navedenim u saradnji sa Svratištem za decu i mlade Novi Sad i našim prijateljima iz Arenacineplex, tokom nedelje u kojoj obeležavamo Dan dece uključenih u život i/ili rad na ulici, 12.april, organizovali smo posete bioskopu, gde su dve grupe dece uživale u projekcijama koje su same odabrale.

Takođe u daljem radu, nastavljamo da pružamo podršku deci u učenju. Tokom aprila u planu je poseta naselju Adice kako bi roditeljima dece koja naredne školske 2019/ 2020. kreću u prvi razred pružili podršku povodom upisa u prvi razred, te nastojati da aktivnosti podrške koju ostvarujemo u OŠ “ Jožef Atila”, proširimo i na druge škole.

 

 

 

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba

Partneri