Visits 369991

  • Kucna-nega-1.jpg
  • Kucna-nega-2.jpg
  • Kucna-nega-3.jpg

Kućna nega i pomoć u kući

Opšti cilj programa je poboljšanje kvaliteta života starih i bolesnih lica pružanjem visokokvalitetnih usluga kućne nege i pomoći u kući [EHO je dobila Licencu za pružanje usluge pomoći u kući koju izdaje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u septembru 2015. godine].

Program se sprovodi u Gradu Novom Sadu, Opštini Bački Petrovac, Opštini Plandište, Opštini Sečanj, Opštini Raška i Opštini Odžaci. Usluge pomoći u kući i kućne nege dostupne su starijima koji imaju fizičke i psihičke teškoće zbog kojih nisu u stanju da samostalno žive u svojim domovima bez redovne pomoći u obavljanju aktivnosti dnevnog života, nege i nadzora, a nemaju raspoloživu ili imaju nedovoljnu porodičnu podršku.

Period implementacije: 1. januar 2018 – 31. decembar 2020. godine

Partneri: HEKS EPER, MOWE, Diakonie Württemberg, St. Gallen, Opština Plandište, Opština Raška, Opština Sečanj, Opština Bački Petrovac, Opštona Odžaci i korisnici uluga

Koordinatorka projekta: Borka Vrekić > Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Oznake: Diakonie Württemberg, HEKS EPER

FaLang translation system by Faboba

Partneri