Visits 369997

  • Savetodavno-terapijske-i-socijalno-edukativne-usluge-1.jpg
  • Savetodavno-terapijske-i-socijalno-edukativne-usluge-2.jpg
  • Savetodavno-terapijske-i-socijalno-edukativne-usluge-3.jpg

Savetodavno-terapijske i socijalno-edukativne usluge

Savetodavno terapijske i socijalno edukativne usluge podrazumevaju usluge psihološke i defektološke kliničke procene i dijagnostike, logopedski, oligofrenološki i psihološki tretmani dece i individualni tretman-rehabilitacija dece uzrasta 0-18 godina, savetovanja roditelja. Radna bazi poluintenzivnog psihološkog, defektološkog i logopedskog tretmana u grupnom ili individualnom tretmanu, u zavisnosti od potreba korisnika. Za odrasla lica navedene usluge podrazumevaju radno osposobljavanje za rad na mašinama za obradu drveta, metala, plastike, papira u platna, a u zavisnosti od mogućnosti i potreba korisnika.

Korisnici usluge su deca, mladi i odrasli sa teškoćama u mentalnom i fizičkom razvoju na teritoriji opštine Raška.

Korisnicima koji koriste uslugu u trajanju više od  4 časa dnevno obezbeđen je jedan obrok u skladu sa njihovim razvojnim odnosno zdravstvenim potrebama.

Usluga se pruža korisniku kontinuirano svakog radnog dana ili jednom ili više puta u toku nedelje, u obimu predviđenim individualnim planom podrške, Rešenjem Centra za socijalni rad, a na osnovu Mišljenja Interresorne komisije.

Period implementacije: 1.maja 2019 – 30. april 2020. godine

Partner: Opština Raška

Koordinatorka projekta: Borka Vrekić > Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

FaLang translation system by Faboba

Partneri