Visits 366598

«Čajanka za život»

Akcija može da se sprovede kao organizovani događaj većih razmera ili individualno, sa većim ili manjim brojem učesnika. Može da traje ceo mesec i vreme akcija mogu da odrede organizatori. U početku se predviđa za Novi Sad, ali može da se proširi i na druga mesta u Vojvodini.

«Čajanka za život» kao organizovani događaj

Može da je organizuje EHO u svojim prostorijama (ili na nekom mestu u gradu), pozivanjem na čaj svojih partner-organizacija, ličnosti sa kojima sarađuje itd. i uz to da ugosti sve koji se odazovu na opšti poziv preko medija i ličnih kontakata. Čajanku može da organizuje i radna organizacija u svojim krugovima, na radnom mestu, jednog određenog dana, ili kao poseban događaj.

Suština je u tome, da se svaka šoljica čaja, kao i sve ostalo što je posluženo, (iz donacije ili sponzorstva) simbolično plaća. Sav prihod pripada «RakInfo» Centru.

«Čajanka za život» u krugu prijatelja

Volonteri, koji se prijave da žele da organizuju čajanku (mogu biti i nepoznate osobe) se registruju, dobiju određenu količinu kesica sa čajem i organizuju čajanku datuma po želji, u svom domu ili na mestu koje sami odrede. Sakupljeni novac predaju u EHO.

Sve prijave na otvoreni poziv se očekuju i primaju sa zahvalnošću.

FaLang translation system by Faboba

Partneri