Održan sastanak u Novom Sadu sa korisnicima koji su podržani grantom za osnivanje preduzetničkih radnji

Održan sastanak u Novom Sadu sa korisnicima koji su podržani grantom za osnivanje preduzetničkih radnji

12. May 2022.

U prostorijama Ekumenske humanitarne organizacije, 12. maja 2022. godine, održan je zajednički sastanak za razmenu iskustava korisnika koji su podržani grantom za osnivanje preduzetničkih radnji.

Korisnici koji su osnovali svoje preduzetničke radnje, zahvaljujući podršci i opremi koju su dobili kroz grant od EHO-a, ostvarili su značajne rezultate i napredak u poslovanju. Uspeli su da ostvare svoje ciljeve koje su postavili tokom konkurisanja ali i značajno unaprede svoje poslovanje.  Podrška kroz različite aktivnosti ekonomskog osnaživanja, pored povećanja prihoda, im je omogućila i unapređenje socijalnog statusa i stvaranje pozitivnih promena u svim sferama života.

Trogodišnji projekat “Unapređenje socio-ekonomske situacije marginalizovanih u Vojvodini kroz edukaciju i ekonomsko osnaživanje“ Ekumenska humanitarna organizacija sprovodi uz podršku Brot für die Welt i Diakonie Württemberg/Hoffnung für Osteuropa iz Nemačke i tokom trajanja projekta, EHO je podržao 9 korisnika u osnivanju i registraciji preduzetničkih radnji.