BUDITE UKLJUČENI!

Ukoliko delite naše vrednosti i smatrate da naše aktivnosti doprinose razvoju zajednice u kojoj živimo, možete nas podržati na više načina.

Ekumenska humanitarna organizacija za svoj rad dobija podršku od domaćih inostranih donatora, ali su često te finansije nedovoljne za realizaciju svih planiranih aktivnosti. EHO je neprofitna organizacija koja usmerava dobijene donacije na direktnu podršku svojim korisnicima i lokalnoj zajednici. Vašom podrškom, bez obzira na oblik, veličinu/iznos, vrednost, ili redovnost darivanja, omogućićete da se podigne njihov kvalitet života.

Predlažemo vam nekoliko vidova podrške radu naše organizacije:

  • novčane donacije,
  • darivanje u naturi.

Novčane donacije

Putem platne kartice:

Darivanje (u naturi)

Ukoliko želite da poklonite polovnu odeću i obuću, višak prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda, otpadno drvo za ogrev, ortopedsko pomagalo, polovni računar, ili drugi materijal, kontaktirajte nas putem telefona 021 466 588, ili pošaljite imejl na office@ehons.org  kako bismo se dogovorili oko preuzimanja robe.

Nekome od naših trenutnih 100.000 korisnika će to svakako dobro doći, a mi ćemo vam rado pomoći da vaša donacija stigne na pravu adresu.