BUDITE UKLJUČENI!

Ukoliko delite naše vrednosti i smatrate da naše aktivnosti doprinose razvoju zajednice u kojoj živimo, možete biti osoba odnosno organizacija koja će nas podržati na jedan ili više načina.

Materijalna podrška EHO većim delom potiče od naših donatora, ali su često te finansije nedovoljne, odnosno, omogućavaju samo jednokratno sprovođenje aktivnosti. EHO je neprofitna organizacija koja usmerava dobijene donacije na direktnu podršku svojim korisnicima i lokalnoj zajednici. Vašom podrškom, bez obzira na oblik, veličinu/iznos, vrednost ili redovnost darivanja, omogućićete da se podigne njihov kvalitet života. Bez obzira da li želite darovati anonimno ili zajedno s drugima, vi činite nešto više od pukog humanog čina, pošto Vas taj čin povezuje sa drugim ljudima u vašem okruženju i šire.

Predlažemo Vam nekoliko vidova podrške radu naše organizacije:

  • novčane donacije,
  • darivanje u naturi i
  • medijsko promovisanje rada EHO.

Novčane donacije

Vaš doprinos, s obaveznom naznakom “Donacija”, možete uplatiti u bilo kojoj pošti ili banci ili putem e-bankinga na račun EHO: 340-11002771-38 (Erste banka).

Radi poštovanja propisa i transparentnosti svih finansijskih tokova u EHO, molimo Vas da nam se javite pre slanja uplate – pozivom na brojeve telefona 021 466 588 i 021 466 911, kao i slanjem imejla na office@ehons.org radi sklapanja eventualnog ugovora o donaciji, naročito ako se radi o većem iznosu. Svi podaci dobijeni od Vas smatraju se poverljivima i osim interne finansijske dokumentacije neće biti objavljivani tj javno saopštavani bez Vaše saglasnosti.

Darivanje (u naturi)

Ukoliko imate mogućnosti da nekom želite pokloniti određeno materijalno dobro (polovnu odeću i obuću, višak prehrambenih i poljoprivrednih proizvoda, otpadno drvo za ogrev, ortopedsko pomagalo, polovan računar, ili drugi materijal), javite nam se na telefone br 021 466 588 i 021 466 911 ili pošaljite imejl na office@ehons.org kako bi se dogovorili o preuzimanju robe i dodeli pojedincima i porodicama u potrebi.
Nekome od naših trenutnih 80.777 korisnika će to svakako dobro doći, a mi ćemo Vam rado pomoći da Vaš poklon stigne na pravu adresu.
Svi podaci dobijeni od Vas smatraju se poverljivima i osim interne finansijske dokumentacije neće biti objavljivani tj javno saopštavani bez Vaše saglasnosti.

Promovisanje rada EHO u medijima

Na vašoj internet strani ili društvenim medijima možete koristiti naš logo uz link prema našoj internet adresi (http://www.ehons.org) – kliknite desnim dugmetom miša na predloženu sliku dole i u padajućem meniju odaberite opciju “Save picture as…”

Slično važi i za korišćenje našeg logoa u Vašim štampanim i drugim ne-eletronskim publikacijama i promo-artiklima. U tom slučaju, s molbom za naš logo u većoj rezoluciji ili u vektorskom formatu možete nas kontaktirati putem telefona +38121466588 ili na e-mail: office@ehons.org