Prijava na javni poziv „Obuka roditelja/staratelja u cilju adekvatne stimulacije psihomotornog razvoja deteta“

Prijava na javni poziv „Obuka roditelja/staratelja u cilju adekvatne stimulacije psihomotornog razvoja deteta“

07. Jun 2023.

Pozivaju se zainteresovani roditelji/staratelji da se prijave za dobijanje podrške za realizaciju programa „Obuka roditelja/staratelja u cilju adekvatne stimulacije psihomotornog razvoja deteta“. Obrazac prijave se nalazi u prilogu, popunjeni obrazac poslati na borka@ehons.org). Popunjenu prijavu poslati najkasnije do 14.06.2023. Učešće u obuci je besplatno.

Program će se realizovati u Novom Sadu u trajanju od 10 nedelja tokom jula i avgusta 2023. EHO će u saradnji sa odabranim edukatorima izvršiti selekciju roditelja/staratelja koji će biti podržani u okviru ovog programa.

Radeći sa različitim ciljnim grupama, EHO  je prepoznao da je potrebno motivisati roditelјe/staratelje da prepoznaju potencijale i mogućnosti svoje dece kako bi deci omogućili da se razvijaju u pravcu što veće nezavisnosti.

Edukacijom roditelјa/staratelja pozitivno utičemo na: unapređenje socijalnih i komunikacionih veština deteta i izazivamo pozitivne efekte na socijalno ponašanje deteta i njegovu komunikaciju, uspešnije roditelјstvo i unapređenje odnosa roditelј – dete, što i jeste cilj ovog programa.

Program je podržan od strane Gradske uprave za zdravstvo Grada Novog Sada i GAW-a iz Nemačke.

Obrazac za prijavu možete preuzeti OVDE (Word, 234 KB)

*Napomena za preuzimanje/download javnog poziva (word dokument) za korisnike "google chrome" softvera:
-Windows verzija... desni klik na link Aplikacionog formulara pa zatim izaberite opciju "preuzmi link" odnosno "save link as..."
-Android verzija... par sekundi zadržite prst na linku dok se ne pojavi dijalog sa više opcija između kojih izaberite opciju "preuzmi link" odnosno "save link as..."