Anica i Ilirijana: Inspirativne žene unapređuju svoje poslovanje

Anica i Ilirijana: Inspirativne žene unapređuju svoje poslovanje

26. Apr 2024.

U okviru EHO projekta: “Obrazovanje i ekonomsko osnaživanje marginalizovanih grupa“, dve neverovatne žene, Anica Abazovski iz Novog Sada i Ilirijana Trajčevski iz Vrbasa, pronalaze podršku i inspiraciju da ostvare svoje snove i poslovne planove.

Anica, sa svojim višegodišnjim iskustvom, ali nedostatkom potrebne opreme za posao manikira i pedikira, sada dobija priliku da svoje veštine podigne na novi nivo. Opremljena alatom koji će joj omogućiti da kvalitetno obavlja posao, Anica se sprema da stvori stabilnu budućnost za svoju porodicu.

Ilirijana, sa svojim sertifikatom za maserku, ali bez adekvatne opreme, sada dobija šansu da ostvari unapredi svoje poslovanje i zaradi za svoju porodicu. Opremljena novom opremom, Ilirijana će moći da pruža usluge masaže otvarajući vrata napretku i ekonomskoj stabilnosti.

Projekat “Obrazovanje i ekonomsko osnaživanje marginalizovanih grupa”, podržan od strane Brot für die Welt i Diakonie Württemberg / Hoffnung für Osteuropa iz Nemačke, pruža podršku i mentorstvo, omogućavajući Anici, Ilirijani i mnogim drugim korisnicima da ostvare svoje snove i grade bolju budućnost za sebe i svoje porodice.