Gordana Nikolić iz Rumenke otvorila svoj san

Gordana Nikolić iz Rumenke otvorila svoj san

17. Jul 2024.

U okviru projekta „Obrazovanje i ekonomsko osnaživanje marginalizovanih grupa“, koji se realizuje uz podršku Brot für die Welt i Diakonie Württemberg / Hoffnung für Osteuropa iz Nemačke, EHO tim je uspešno pomogao pri registraciji salona, a nakon toga nabavio alat i opremu za Gordanu.

Gordana Nikolić, vredna preduzetnica iz Rumenke, nedavno je otvorila svoj frizersko kozmetički salon. Zahvaljujući projektu, Gordana je dobila visokokvalitetni profesionalni alat za frizera. Ova oprema omogućila joj je ne samo da unapredi usluge koje pruža svojim klijentima, već i da značajno poveća obim posla.

Projekat pruža sveobuhvatan paket podrške koji uključuje obuku o izradi biznis plana, nabavku neophodne opreme i alata za najbolje poslovne ideje, kao i kontinuirano mentorsko praćenje i podršku. Cilj projekta je da kroz edukaciju i obezbeđivanje konkretnih sredstava za rad, ekonomski osnaži marginalizovane grupe, poboljša njihovu finansijsku situaciju i omogući im stabilniju budućnost.

Otvaranje salona Gordane Nikolić još je jedan primer kako podrška i pravi alati mogu transformisati živote pojedinaca, pružajući im priliku da ostvare svoje poslovne snove.