Podeljeno 100 novogodišnjih paketića

09. Dec 2021.

Dodeljeni paketići đacima iz O.Š. „Miloš Crnjanski“ iz Žablja i O.Š. „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Đurđeva koji su tokom ovog polugodišta bili deo projekta „Pružanje dodatne podrške u obrazovanju deci iz osetljivih grupa kao odgovor na pandemiju COVID 19“.

Đaci su se, počevši od septembra, svake subote sastajali sa svojim tutorima u prostorijama svojih škola i vredno radili i učili, savladavajući gradivo, stičući znanje, samopouzdanje i gradeći sa svojim tutorima odnos od poverenja. Tutori su pružali individualnu dodatnu podršku u obrazovanju dece uzrasta od drugog do sedmog razreda.

Pošto su vredno radili, učili i pokazali uspeh u školi kao i redovnost u pohađanju nastave, EHO Deda Mraz je ove godine odlučio da porani i upravo njima, našim vrednim đacima, dodeli novogodišnje paketiće poželevši im sretnu Novu Godinu i uspeh u sledećem polugodištu.

Projekat se sprovodi u partnerstvu sa Opštinom Žabalj, O.Š. „Miloš Crnjanski“, Žabalj, O.Š. „J. J. Zmaj“, Đurđevo, Centrom za socijalni rad opštine Žabalj i Kancelarijom za inkluziju Roma.

Projekat finansira Heks Eper, Švajcarska