Održan zajednički sastanak za razmenu iskustava korisnika

Održan zajednički sastanak za razmenu iskustava korisnika

04. Nov 2021.

Zajednički sastanak za razmenu iskustava korisnika koji su uz našu podršku osnovali preduzetničku radnju i korisnika koji su podržani grantom za početnike, održan je u prostorijama EHO-a. Ovi sastanci se organizuju po vrsti delatnosti kojom se bave a ovaj put su okupljeni korisnici koji se bave poslovima vezano za pripremu hrane. Sastanak je bio prilika za razmenu iskustva, izazova u radu, prezentaciju primera dobre prakse kao i informacija i kontakata kako bi ubuduće proširili bazu dobavljača. Takođe, formirana je neformalna grupa na platformi za komunikaciju, tako da će korisnici moći da razmenjuju informacije, pruže međusobnu podršku i ostanu u kontaktu i nakon sastanka. Poruka učesnika sastanka onima koji započinju posao je da je pored podrške, važna i upornost i vera u sebe i svoje ideje.

U narednom periodu, planirano je da se organizuju zajednički sastanci i drugih korisnika u zavisnosti od vrste delatnosti što će biti prilika za unapređenje i testiranje sopstvene pozicije u biznisu.  

Trogodišnji projekat “Unapređenje socio-ekonomske situacije marginalizovanih u Vojvodini kroz edukaciju i ekonomsko osnaživanje“ Ekumenska humanitarna organizacija sprovodi uz podršku Brot für die Welt i Diakonie Württemberg/Hoffnung für Osteuropa iz Nemačke.