Održan zajednički sastanak za razmenu iskustava korisnika

04. Nov 2021.

Zajednički sastanak za razmenu iskustava korisnika koji su uz našu podršku osnovali preduzetničku radnju i korisnika koji su podržani grantom za početnike, održan je u prostorijama EHO-a. Ovi sastanci se organizuju po vrsti delatnosti kojom se bave a ovaj put su okupljeni korisnici koji se bave poslovima vezano za pripremu hrane. Sastanak je bio prilika za razmenu iskustva, izazova u radu, prezentaciju primera dobre prakse kao i informacija i kontakata kako bi ubuduće proširili bazu dobavljača. Takođe, formirana je neformalna grupa na platformi za komunikaciju, tako da će korisnici moći da razmenjuju informacije, pruže međusobnu podršku i ostanu u kontaktu i nakon sastanka. Poruka učesnika sastanka onima koji započinju posao je da je pored podrške, važna i upornost i vera u sebe i svoje ideje.

U narednom periodu, planirano je da se organizuju zajednički sastanci i drugih korisnika u zavisnosti od vrste delatnosti što će biti prilika za unapređenje i testiranje sopstvene pozicije u biznisu.  

Trogodišnji projekat “Unapređenje socio-ekonomske situacije marginalizovanih u Vojvodini kroz edukaciju i ekonomsko osnaživanje“ Ekumenska humanitarna organizacija sprovodi uz podršku Brot für die Welt i Diakonie Württemberg/Hoffnung für Osteuropa iz Nemačke.